Social media template pakket

Wil jij meer rust op het gebied van social media en moeiteloos jouw huisstijl herkenbaar doorvoeren? Dan is dit pakket wat voor jou!

Daarnaast draag je met jouw aankoop bij aan het behoud van onze planeet door een donatie aan One Tree Planted 🌱Wat krijg je?

Het pakket bevat standaard 4 ontwerpen voor je story en 9 ontwerpen voor je posts zodat jij kan knallen met je huisstijl! Deze berichten kan ik eventueel zo ontwerpen dat ze in elkaar overlopen vanaf je overzicht gezien. De verhouding qua hoeveelheid mag je ook naar eigen wens bepalen.

Je ontvangt de templates in een staand formaat. Als het beter bij jou past kan ik de ontwerpen voor de feed ook vierkant aanleveren. De profielfoto ontvang je in vierkant formaat én als extraatje ook als een losse cirkel zodat je hem bijvoorbeeld in je e-mail handtekening kan plakken.

Je ontvangt de bestanden in .JPEG en .PNG. zodat ze bruikbaar zijn om teksten en afbeeldingen in te plaatsen.

Ook kun je je wensen voor de templates doorgeven zodat het nog meer aansluit bij jouw bedrijf! Bijvoorbeeld een template voor jouw prachtige product, voor het plaatsen van een review of voor een bepaalde actie.Tevreden klant aan het woord


“Kimberley heeft voor mij Instagram patronen ontworpen die helemaal bij mijn huisstijl passen. Door de patronen die Kimberley gemaakt heeft heb ik gevoel dat ik mijn branding weer in eigen handen heb. Ze luisterde goed naar waar ik tegenaan liep, wat ik wou en dacht heel goed mee. Ook nadat alles klaar was en ik bezig was met toepassen van de patronen kreeg ik nog wat extra tips hoe ik mijn ontwerpen nog beter kon maken. Super service dus! Ik ga zeker terug komen bij Kimberley als ik weer een keertje wat nodig heb!”

– Cora McCulloch, Cora’s Knit KnacksBekijk het pakket


Social media pakket compleet (te gebruiken in o.a. Canva)

▸ 9 social media templates (post formaat)
▸ 4 social media templates (story/reel formaat)
▸ Profielfoto in huisstijl (foto aanleveren)
▸ 2 feedbackrondes

Wanneer je er zelf mee aan de slag gaat kun je op elk moment mijn advies vragen over het gebruik.

*Betaling in twee termijnen

 Veelgestelde vragen


– Krijg ik de eventuele elementen of vormen die je in mijn templates gebruikt ook los?
Ja, het is mogelijk om deze los te ontvangen als .PNG

– Kan ik ook Instagram highlights ontvangen?
Ja, dat kan voor een meerprijs

Heb je andere vragen? Stuur mij een mailtje of DM via Instagram.Neem vandaag nog contact op om jouw socials aan te pakken!De algemene voorwaarden van ESSEL Design zijn van toepassing op alle offertes, overeenkomsten en werkzaamheden. Een exemplaar wordt u op verzoek toegezonden.