Bomen donaties

Voor elk ontwerp plant ik bomen via One Tree Planted!


“One Tree Planted is een liefdadigheidsinstelling met een missie om wereldwijde herbebossingsinspanningen te helpen. De organisatie is gebouwd op een netwerk van individuen, bedrijven en scholen die geld doneren of vrijwilligerswerk doen om bomen over de hele wereld te helpen planten.”
 bron: wikipedia.org

Je weet waarschijnlijk dat er wereldwijd ontzettend veel bomen worden gekapt. Een groot deel van de vrijgekomen grond wordt gebruikt door de enorme vleesindustrie. Los van het feit dat deze industrie erg vervuilend is, brengt het op grote schaal kappen van bomen nog veel meer nadelen met zich mee. Denk aan een vermindering van zuurstof, schoon water en biodiversiteit.

Omdat ik om dit onderwerp geef wil ik er graag iets tegen doen. Iedere actie is namelijk een stap dichter bij een betere wereld en ik wil graag bijdragen aan een mooie en gezonde omgeving voor iedereen. Via One Tree Planted kun je bomen doneren die geplant worden in ontboste gebieden zoals Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Afrika, Azië en Europa. Wat een super initiatief!

Voor ieder ontwerp dat je bij mij afneemt, plant ik daarom bomen via One Tree Planted. Samen maken we de wereld een stukje beter. Doe je mee?Bekijk hieronder mijn meest recente donaties:
Samenwerken op een duurzame manier?