Over mij

Even voorstellen

Ik ben Kimberley Esselink, 32 jaar oud en ik woon in Hengelo. Na de HAVO ben ik in 2015 afgestudeerd als grafisch vormgever. Daarna heb ik een tijdje bij een marketingbureau gewerkt en vervolgens 5,5 jaar bij een autoreclame bedrijf als hoofd printoperator en pre-press DTP’er. Tijdens deze jaren werd mijn droom om mijn eigen ontwerpdiensten hiernaast aan te bieden steeds groter.

De knoop doorgehakt

Lang heb ik erover nagedacht om deze stap te zetten. Eind 2019 ging ik ervoor en heb ik Essel Design opgericht met een werkwijze die bij mij past. Vanwege gehoorverlies heb ik een voorkeur voor contact via e-mail of Messenger. Ik heb inmiddels op deze manier al veel opdrachten aangenomen, uitgewerkt en opgeleverd. Uit ervaring kan ik zeggen dat deze werkwijze voor mij en voor de klant erg goed werkt! Wil je toch liever bellen? Stuur me dan een berichtje of e-mail zodat ik daar een rustig tijdstip voor in kan plannen.

Fulltime Essel Design

Eind 2022 ben ik moeder worden van ons eerste kindje! Samen met mijn man heb ik toen besloten om mijn baan in loondienst op te zeggen om voor haar te kunnen zorgen en vanuit huis te werken voor Essel Design.

Ontwerpen met aandacht

Bij Essel Design kijk ik niet alleen naar jouw onderneming maar ook naar de persoon erachter. Door het achterhalen van de juiste informatie krijg je een resultaat wat precies bij je past. Het is voor mij belangrijk dat jij helemaal achter het ontwerp staat! Je kunt bij mij terecht voor een logo & huisstijl, drukwerk, promotiemateriaal, social media templates en meer.

Essel Design staat voor
• Professionele ontwerpen passend bij jou én je bedrijf
• Duurzaam ontwerp (lees meer via hier)
• Iemand die voor je klaar staat bij al je vragen
• Duidelijke afspraken via de mail of Messenger


Dit vind ik leuk om te doen naast ontwerpen:
– Films kijken in de bioscoop
– Winkelen en terrasjes pakken
– Series kijken

Ik ben bang voor:
– Wespen

Ik ben gek op:
– Ijskoffie

Ik hou niet van:
– De winter
– Chocolademelk