Logo- en huisstijl ontwerp


Til je bedrijf naar het volgende niveau met het logo- en huisstijl pakket van Essel Design!


Review

Via via kwam ik bij Kimberley terecht en al bij het lezen van de ‘Over mij’ pagina op haar website wist ik: hier moet ik zijn. In onze eerste kennismaking was er direct een klik. Het contact bleef prettig en het logo dat zij voor mij ontwierp was een schot in de roos. Heel fijn ook, de stijlgids die ik mocht ontvangen, dank je wel, Kimberley!”

– Anneke Hemmer, NEI Therapeut & LuisterkindwerkerBekijk de pakketten


Logo & huisstijl
pakket BASIS
COMPLEET

▸ Online vragenlijst
▸ Logo ontwerp
▸ Sublogo ontwerp
▸ Kleurenpalet
▸ Typografie
▸ Favicon (icoon tabblad website)
▸ Huisstijlpatroon
▸ 2 feedbackrondes
▸ Stijlgids

 
*Exclusief BTW, betaling in twee termijnen
 

Logo en huisstijl
pakket PLUS

▸ Alles uit het pakket BASIS COMPLEET
+ visitekaartje, cadeaubon
of bedankkaart ontwerp

 
*Exclusief BTW, betaling in twee termijnen
 

Heb je al een huisstijl bij mij afgenomen? Kies dan uit de onderstaande ontwerpen voor een exclusieve prijs!

▸Visitekaartje
▸Cadeaubon
▸Bedankkaart
▸Spaarkaart
▸Roll-up banner
▸Beachflag
▸Inclusief 2 feedbackrondes

 
*Exclusief BTW
 


Na afloop kun je je huisstijl uitbreiden naar een social media template pakket
Veelgestelde vragen


– Wanneer ontvang ik de eerste voorstellen?
De eerste voorstellen ontvang je vaak binnen 2 á 3 weken. Van tevoren zal ik je hier een schatting van geven gebaseerd op de drukte van dat moment. Heb je haast? Met overleg is er veel mogelijk.

– Hoelang duurt het hele traject?
Gemiddeld tussen de 2-6 weken, afhankelijk van hoe snel de feedback wordt doorgegeven en of het een pakket met of zonder drukwerk uiting is

– Wat is een stijlgids?
Een stijlgids is een mini huisstijl handleiding. Je vindt hierop alle informatie terug over jouw huisstijl en over het gebruik ervan. Hiernaast zie je een voorbeeld: 

Over mij

Mijn naam is Kimberley en met mijn bedrijf Essel Design ondersteun ik ondernemers en bedrijven op het vlak van grafisch design. Hierin staan duurzaamheid en anderen helpen voor mij centraal. Ik probeer deze kernwaarden dan ook op creatieve wijze te combineren in mijn aanbod. Daarom doneer ik voor elk ontwerp dat ik maak bomen aan de organisatie One Tree Planted. Wanneer ik niet aan het werk ben, gebruik ik mijn tijd om de nieuwste series te bingewatchen, terrasjes te pakken en vegetarisch te koken.


Gun jezelf vandaag nog een huisstijl waar je trots op bent!De algemene voorwaarden van ESSEL Design zijn van toepassing op alle offertes, overeenkomsten en werkzaamheden. Een exemplaar wordt u op verzoek toegezonden.