Werkwijze

Hoe ga ik te werk?


#1 wensen bespreken en prijsopgave
Spreekt mijn portfolio je aan en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur mij dan een berichtje of e-mail met jouw wensen. Op basis van deze informatie zullen we van te voren een vaste prijs afspreken of werken met mijn uurtarief.
Wanneer je voor een logo gaat, krijg je van te voren een online vragenlijst. Dit omdat ik graag wil weten wie je bent, wat je doet en wat jou uniek maakt. Wanneer je de vragenlijst hebt ingevuld, kan ik beginnen met het ontwerpproces.

Bij ontwerpkosten boven de €149 werk ik met een aanbetaling van 50%. De overige 50% betaal je na oplevering van de bestanden.

#2 ontwerpproces
Na akkoord op de prijsopgave zal ik de opdracht zo snel mogelijk inplannen. Je krijgt van mij altijd een tijdsindicatie wanneer je het eerste voorstel kunt verwachten. Ook spreken we van te voren af hoeveel feedbackrondes er bij jouw opdracht inbegrepen zitten.
Bij een logo ontwerp is dat standaard 2 rondes. Vaak is 1 ronde namelijk al genoeg. Je hebt bij mij dus altijd inspraak op je ontwerp en wanneer jij tevreden bent gaan we door naar de volgende fase:

#3 oplevering
Wanneer alles naar wens is lever ik de bestanden aan in de benodigde formaten. Bij een logo krijg je: .eps .pdf .png (transparant) en .jpeg Ook krijg je bij een logo ontwerp de kleurcodes, een favicon (icoon tabblad website) en de gebruikte lettertypes.
Heb je het logo later toch nog in een andere bestandsvorm of een ander formaat nodig? Stuur mij dan gerust een berichtje en dan pas ik het even voor je aan.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van logo voorstellen en het uiteindelijke design:


Voorbeeld 1:Voorbeeld 2:Voorbeeld 3:


Heb jij een passende opdracht voor mij of wil je graag meer informatie?
Ontdek wat ik voor je kan betekenen!