Relax ‘m Mode

Logo rebranding / sublogo / kleurenpalet / logo ontwerp / bedankkaartje / flyer / visitekaartje / cadeaubon

Linda kwam bij mij omdat ze een logo nodig had voor haar nieuwe aanbod: de Flawless Fits Wardrobe. Met de komst van dit aanbod vond ze het ook hoog tijd voor een rebranding van haar huidige logo en het kleurenpalet. Uiteraard hielp ik haar daar graag bij!

Door de blauwe kleur nog donkerder te maken en okergeel in plaats van knalgeel toe te voegen aan het kleurenpalet krijgt het geheel een luxere uitstraling. De paspop met de cirkel eromheen is een mooie verwijzing naar kleding op maat en de naald en draad is verwerkt in de hoge komma voor de m.

Linda had eerder zelf al bedankkaartjes gemaakt in Canva maar bij de komst van haar nieuwe huisstijl had ook dit kaartje een nieuwe uitstraling nodig. De foto heb ik geplaatst in de vorm van de paspop en alle essentiële informatie staat nu voorop. Achterop ruimte om een persoonlijke boodschap te schrijven en verwijzing naar haar website en Instagram. Ook mocht ik een A5 flyer ontwerpen die ze tijdens een netwerkevent op haar kraampje kan presenteren. De ene kant bevat algemene informatie over Relax ‘m Mode en de andere kant uitleg over de Flawless Fits Wardrobe. Later gevolgd door een cadeaubon en visitekaartje!