De Tassenkas

Logo / kleurenpalet / briefpapier / visitekaartjes / social media templates / bedankkaartjes / tekeningen / cadeaubon / workshop boekje

De naam zegt het al: Saskia van de Tassenkas maakt tassen op maat en woont op een bloemen -en bollenbedrijf tussen de kassen. Toen ze begon met haar bedrijf wou ze niet alleen een logo maar een complete, herkenbare visuele identiteit. Ze is daarom gegaan voor een compleet pakket met sublogo & huisstijlpatroon. Later zijn daar nog bedankkaartjes, een cadeaubon, een workshop boekje en een flyer aan toegevoegd.

Saskia wou graag een kas verwerkt hebben in het logo. Tijdens het ontwerpproces koos ze voor het minst gedetailleerde design: de vorm van een kas verwerkt in een tas! Ook over het kleurgebruik hebben we goed nagedacht. De groene kleuren staan voor duurzaamheid. Een stevige tas gaat namelijk langer mee waardoor je minder andere aankopen hoeft te doen. Geel maakt het geheel wat speelser en staat voor zelfverzekerdheid. De paarse kleur verwijst naar kwaliteit.

Het uitpakken van jouw unieke tas is een feestje met deze vrolijke confetti kaart. Op de achterkant is ruimte om een persoonlijke boodschap te schrijven en de tas wordt verpakt in paars vloeipapier. Hetzelfde geldt voor de cadeaubon. Deze kan online worden gebruikt maar ook per post worden verstuurd in een mooi doosje.

Ook mocht ik een aantal modellen uittekenen die naar wens kunnen worden ingekleurd als voorbeeld.